آرد ، نان ، كيك و كلوچه ، شيريني و شكلات

وبلاگ تخصصي صنايع آرد ، نان ، كيك و كلوچه ، شيريني و شكلات ، ماشين آلات و صنايع وابسته

افتتاح بخش آگهي هاي رايگان در سايت صنايع پخت ايران

كاربران گرامي

بخش ويژه درج آگهي هاي رايگان در سايت صنايع پخت ايران افتتاح گرديد لذا از اين پس مي توانيد آگهي مود نظر خود را در سايت به صورت رايگان درج نماييد.در حال حاضر موضوعات بخش آگهي ها عبارتند از:

استخدام - آماده به كار - آموزش - مواد اوليه - مزايده - مناقصه - واردات - صادرات - صنايع - شركتها - نمايندگي - خدمات - ماشين آلات

براي درج آگهي بايد در سايت عضو شده و به بخش آگهي ها مراجعه نماييد.

سايت صنايع پخت ايران

+ نوشته شده در  شنبه شانزدهم مرداد 1389ساعت 19:5  توسط ابوالفضل (مدیر وبلاگ)  | 

افتتاح سايت رسمي صنايع پخت و غلات ايران

http://topgoal-ir.persiangig.com/hadi%2520bahmani%2520%25289%2529%5B1%5D.gifhttp://topgoal-ir.persiangig.com/hadi%2520bahmani%2520%25289%2529%5B1%5D.gifhttp://topgoal-ir.persiangig.com/hadi%2520bahmani%2520%25289%2529%5B1%5D.gifhttp://topgoal-ir.persiangig.com/hadi%2520bahmani%2520%25289%2529%5B1%5D.gif

سايت رسمي صنايع پخت و غلات ايران افتتاح گرديد.از اين پس مي توانيد با مراجعه به سايت رسمي صنايع غلات و پخت ايران به نشاني iranbakery.com از آخرين تحولات اين صنعت و مجموعه اي از مطالب و مقالات آگاه شويد.


www.iranbakery.com


http://topgoal-ir.persiangig.com/hadi%2520bahmani%2520%25289%2529%5B1%5D.gifhttp://topgoal-ir.persiangig.com/hadi%2520bahmani%2520%25289%2529%5B1%5D.gifhttp://topgoal-ir.persiangig.com/hadi%2520bahmani%2520%25289%2529%5B1%5D.gifhttp://topgoal-ir.persiangig.com/hadi%2520bahmani%2520%25289%2529%5B1%5D.gif

+ نوشته شده در  چهارشنبه نهم تیر 1389ساعت 13:37  توسط ابوالفضل (مدیر وبلاگ)  | 

معرفي كمپاني CRV از كشور تركيه

معرفي كمپاني CRV از كشور تركيه

Introduce CRV Company from Turkey

ايميلي از كمپاني CRV تركيه دريافت كردم كه تمايل داشت محصولات مرتبط با صنايع پخت خود را در اين سايت معرفي و در نهايت به صاحبان صنايع ايراني معرفي كند لذا در صورتي كه تمايل به مشاهده مشخصات دستگاه هاي ارائه شده توسط اين كمپاني را داريد از لينكهاي زير استفاده نماييد.


لينك سايت CRV

مشاهده فيلمهاي ويدئويي از دستگاه ها حين توليد

مشاهده ماشين آلات

گالري تصاوير


در صوتي كه تمايل به خريد ماشين آلات اين كمپاني داريد ميتوانيد با شماره 09123090883 تماس حاصل نماييد


+ نوشته شده در  پنجشنبه نهم اردیبهشت 1389ساعت 22:57  توسط ابوالفضل (مدیر وبلاگ)  | 

معرفي برادران جفايي مخترع نسل جديد دستگاه تقسيم گر خمير(بخش آخر)

در اين پست تصاويري از دستگاه ديوايدر ابداعي جناب آقاي جفايي قرار دادم با كليك بر روي عنوان تصاوير ميتوانيد آنها را مشاهده نماييد

تصوير شماره يك

تصوير شماره دو

تصوير شماره سه

فيلمي از نحوه كار دستگاه

+ نوشته شده در  شنبه چهارم اردیبهشت 1389ساعت 13:16  توسط ابوالفضل (مدیر وبلاگ)  | 

معرفي برادران جفايي مخترع نسل جديد دستگاه تقسيم گر خمير(بخش دوم)

معرفي برادران جفايي مخترع نسل جديد دستگاه تقسيم گر خمير(بخش دوم)

 در باره پيدايش اين محصول:

سلام. من كاظم جفائي هستم، فوق ديپلم ساخت و توليد - ماشين ابزار، ساكن شهرستان گناباد كه به‌همراه

برادرم ( محسن جفائي كه مهندس سيستم‌هاي آبرساني است ) يك دستگاه ديوايدر جديد را طراحي و ساخته‌ايم.


چگونگي پيدايش اين محصول به‌زباني ساده از اين قرار بود:


در تيرماه سال 1383 تصميم به‌تهية يك دستگاه ديوايدر جهت استفاده در كارگاه نان فانتزي گرفتيم. در آن زمان كارگاه را تازه راه‌اندازي كرده بوديم و قيمت اين دستگاه بيشتر از توان خريد ما بود. از پيشكسوتان حرفة نان حجيم شنيده بوديم كه دستگاه‌هاي تقسيم‌گر به‌خوبي عمل نمي‌كنند و خريد چنين دستگاهي توجيه اقتصادي و عملي ندارد. تصميم گرفتيم خودمان ابزاري بسازيم كه به‌روشي ساده خمير را تقسيم كند. بنا براين ما بايد ابزار را به‌گونه اي متفاوت مي‌ساختيم كه خواستة ما را براورده كند. از همان زمان تحقيقات و آزمايشات را شروع كرديم. اولين نمونه در زمستان 1383 ساخته شد. اين نمونه با استفاده از يك مارپيچ، خمير را از دهانة لوله اي خارج مي‌كرد و خمير به‌وسيلة‌ يك لبة بُرنده به‌صورت متوالي برش مي‌خورد. اين سيستم اگرچه عمل تقسيم را به‌خوبي انجام مي‌داد اما به‌خاطر پمپ مارپيچي كه داشت، خمير را از حالت طبيعي خارج مي‌كرد بنا براين مناسب كار نان فانتزي نبود.
مجدداً تحقيقات را شروع كرديم. متوجه شديم كه اكثر كارگاه‌هاي نان فانتزي تمايلي به‌استفاده از هيچ نوع دستگاه تقسيم‌گر خمير ندارند و عمل برش و توزين خمير را با دست انجام مي‌دهند. در گذر زمان، خيلي چيزها براي ما تغيير كرده بود. ديگر به‌ساخت يك دستگاه براي استفاده خودمان نمي‌انديشيديم، بلكه هدف ما نيز رشد كرده بود. مي‌خواستيم بدانيم چه چيزي مانع از فراگير شدن اين فناوري شده است. مي‌خواستيم تحولي در اين صنعت ايجاد كنيم. به‌سراغ چند كارگاه نان فانتزي در مشهد رفتيم كه براي تقسيم خمير از دستگاه ديوايدر بهره مي‌برد. ديدن روش كار، و صحبتي كه با كاربران دستگاه داشتيم، به‌ما كمك زيادي كرد. توانستيم ايده بگيريم و مسير خود را اصلاح كنيم. ما قصد داشتيم  كار متفاوتي انجام بدهيم كه خلاء موجود پر شود و نقص‌هايي كه تا آن زمان مانع از استفادة اين فناوري در صنعت نان مي‌شد، برطرف شود.

پس از انجام بررسي‌هاي اوليه، طراحي دومين دستگاه در بهار سال 1384 شروع شد و همزمان كار ساخت نيز تا كامل شدن دستگاه به‌سرعت پيش رفت. اين دستگاه با هواي فشرده كار مي‌كرد و عمل تقسيم خمير را به‌خوبي انجام مي‌داد اما در تأمين هواي فشرده و پاك، و مباحث فني جانبي، با مشكل روبرو بود ضمن اينكه بارگيري اين دستگاه پيوسته نبود.


تحقيقات گسترده تري را آغاز كرديم و سعي كرديم طيف وسيعي از طرح‌هاي ديگر را نيز بررسي كنيم. با شركت‌هاي سازندة اين‌گونه ماشين‌آلات در سراسر دنيا ارتباط برقرار كرديم و اطلاعات وسيعي درمورد محصولات آنها كسب بدست آورديم. با افرادي كه دست‌اندركار نانوايي و نان فانتزي بودند جلسات زيادي داشتيم و با توليدكنندگان ماشين‌آلات پخت در داخل كشور نيز در ارتباط بوديم. هنوز نمي‌دانستيم دقيقاً دنبال چه چيزي مي‌گرديم و تصميم قطعي در مورد طرح نداشتيم. تحقيقات و آزمايش ادامه داشت تا اينكه سرانجام، ساخت نمونة آزمايشي سوم در بهار 1387 يعني سه سال بعد كامل شد. مكانيزم آن هوپر رفت و برگشتي بود. مكانيزمي‌‌كاملاً متفاوت از طرح‌هاي قبلي. اين دستگاه كه به‌گونه اي كاملاً متفاوت كار مي‌كرد، به‌طرح آرماني ما بسيار نزديك‌تر بود. البته عامل اصلي طولاني شدن مدت ساخت، عدم اسپانسر مالي بود و ما پذيرفته بوديم كه بايد تمام هزينة تحقيقات و آزمايش و ساخت را خودمان متقبل شويم چون هيچ نهاد، ارگان يا شركتي حاضر به سرمايه‌گذاري براي كار تحقيقاتي نمي‌شد. نمونة كامل شده اگرچه تا حدود زيادي رضايت بخش بود، اما در تست عملي، پاسخگو نبود. مجدداً شروع به‌طراحي نمونة چهارم كرديم كه براساس همان مكانيزم هوپر رفت و برگشتي كار مي‌كرد. ساخت اين نمونه در پاييز 1387 به‌پايان رسيد. نتايج بسيار بهتر از قبل بود اما باز هم كاملاً رضايت بخش نبود.
طراحي نمونة پنجم را آغاز كرديم. باز هم با همان مكانيزم هوپر رفت و برگشتي، و باز به‌نتايج  بهتري رسيديم. مهم‌ترين قسمت در حل يك مسئله اين است كه مسئله را به‌درستي درك كنيم. يعني دقيقاً بدانيم به‌دنبال چه چيزي هستيم و چه مي‌خواهيم و ما اين را متوجه شده بوديم. علاوه بر اين كاملاً بر موضوع مسلط شده بوديم و مي‌دانستيم كه چه تغييراتي در چه قسمت‌هايي از دستگاه، چه نتايجي را به‌دنبال دارد. دوباره با دقت و وسواس زياد اجزاء را كنار هم چيديم و حركات و مكانيزم ها را بارها و بارها بررسي كرديم.  پس‌از رفع اشكالات، آزمايشات نهايي را مجدد انجام داديم. اين بار نتايج آنقدر جالب بود كه انتظارش را نداشتيم.!  اين طرحي بود كه رؤياي اغواگرانة ما را به‌حقيقت بدل مي‌كرد؛ تمام معايب نمونه‌هاي خارجي كه در ارتباط با كيفيت توزين خمير مشاهده مي‌شد، در اين دستگاه به‌طور كامل اصلاح شده بود. علاوه بر آن مزايايي داشت كه اين دستگاه را از ساير نمونه‌هاي خارجي متمايز مي‌ساخت: قابليت كاربري و تنظيمات آسان، مصرف روغن بسيار پايين و مصرف برق بسيار كم، وزن و حجم كم و سرعت بالا، دوام و استحكام سازه، قابليت جابجايي آسان، دامنة توزين زياد، ابعاد مناسب، انعطاف پذيري با محيط كار نيمه‌صنعتي و صنعتي و قيمت ارزان از ويژگي‌هاي منحصربه‌فرد اين دستگاه جديد بود. لازم به‌ذكر است كه مراحل تحقيقات و آزمايش و ساخت نمونه‌هاي اوليه، جمعاً حدود 15.000.000 تومان هزينه دربر داشت. هم‌اكنون برنامه توليد صنعتي اين دستگاه، كامل شده‌است و در سال جاري، به‌صورت انبوه روي خط توليد قرار مي‌گيرد.

كاظم جفائي / محسن جفائي  -  فروردين 1389

+ نوشته شده در  چهارشنبه یکم اردیبهشت 1389ساعت 0:6  توسط ابوالفضل (مدیر وبلاگ)  | 

معرفي برادران جفايي مخترع نسل جديد دستگاه تقسيم گر خمير(بخش اول)

با سلام به دوستان گرامي در اين پست قصد دارم كه دوست بسيار خوب و مخترع عزيز كشورمان جناب آقاي جفايي را كه مخترع و ابداع كننده نسل جديدي از دستگاه ديوايدر(تقسيم گر خمير) هستند را معرفي و شرح كاملي از دستگاه تقسيم گر ايشان را كه زحمت زيادي براي ساخت آن كشيده اند تا كارايي بسيار بالا و امكانات جالبي در قياس با نمونه هاي خارجي و بعضا داخلي داشته باشد را حضورتان آشنا سازم.

بخش اول

امروزه پيشرفت، توسعه، و حركت به سمت صنعتي شدن فرايندهاي توليد، از مهمترين مسائلي است كه در نگاه كلان، دولت‌ها و در نگاه خرد، سازمان‌ها با آن روبرو هستند. بحث كاهش هزينه و ضايعات، بهبود كيفيت و يكنواختي محصولات به عنوان مباحثي مهم در صنايع توليدي مطرح‌اند. در اين ميان، توليد نان صنعتي نيز به عنوان يك محصول استراتژيك جايگاه ويژه‌اي دارد و به‌لحاظ ارتباط مستقيم با تغذيه و  بهداشت جامعه، يكي از موضوعات مهم در عرصه فناوري به‌شمار مي‌رود. بهترين شيوة توليد نان، پخت نان صنعتي مي‌باشد كه علاوه بر كيفيت بالا و ماندگاري زياد، كمترين ميزان ضايعات را دارد. در اين ميان، تكنولوژيِ ماشين آلات توليد نان صنعتي، نقش مهمي‌ را ايفا مي‌كند به‌طوري‌كه تغييرات هرچند كوچك در بهبود تكنولوژي ماشين‌آلات پخت، نتايج چشمگيري را به دنبال دارد. واضح است كه ابداع و ساخت و قرارگيري يك ابزار جديد در اين راستا، مي‌تواند تحولي عظيم را در بهبود توليد نان صنعتي و نيل به اهداف فوق، به دنبال داشته‌باشد.

ماشين‌آلات توليد نان، از سالها پيش بصورت محدود و مشخص از كشورهاي خارجي وارد بازار ايران گرديده‌است. تفاوت ميان نحوة توليد نان و فرهنگ مصرف در ايران، نسبت به كشورهاي خارجي، علت محدوديت ورود اين‌گونه ماشين‌آلات به بازار داخلي بوده‌است؛ بدين معني كه فقط مدل‌هاي خاصي از اين دستگاه ها در ايران كارايي داشته و توانسته جايگزين نيروي انساني شود. پس از آن، سازندگاني در زمينة توليد همين ماشين‌آلات - به صورت كپي برداري از نمونه‌هاي اولية خارجي - در داخل كشور شروع به فعاليت نموده‌اند و لذا در گذر زمان پيشرفت چنداني حاصل نشده و صرفاً ماشين‌آلات قديمي، تا حدودي بهينه شده‌، و بسياري از خلاء هاي موجود به قوت خود باقي مانده‌است. واحدهاي توليد نان فانتزي، معمول ترين توليدكنندگان نيمه صنعتي نان هستند. در اغلب واحدهاي توليد نان، بسياري از مراحل كار كه مي‌تواند به‌وسيلة دستگاه انجام پذيرد، به دلايل ذكرشده، هنوز توسط دست انجام مي‌شود. يكي از اين مراحل، تقسيم كردن خمير يا اصطلاحاً چانه گيري است. در سيستم رايج، عمل تقسيم خمير به وسيلة دست و به‌لحاظ حساسيت و دقت، توسط افرادي با تجربه انجام مي‌گيرد. با وجود اينكه تا امروز، نمونه‌هاي خارجي دستگاه تقسيم‌گر خمير به‌صورت محدود، توسط شركت‌هاي مربوط به صنايع پخت وارد بازار ايران گرديده، لذا فاقد كارايي لازم بوده و مورد استقبال قرار نگرفته است.

عمل تقسيم كردن خمير مي‌تواند به روش‌هاي متفاوتي انجام پذيرد كه اين روش‌ها كاملاً بستگي به فرايند پخت و نوع محصول توليدي دارند. اصولاً در فرايندهاي توليد نان صنعتي، بهترين روش براي تقسيم خمير، روشي است كه كمترين آسيب را به بافت خمير مي‌رساند و در طول فرايند تقسيم، خمير را هم نمي‌زند. ماشين هاي تقسيم گر خمير در دنيا، از نظر طرزكار و مكانيزم، بسيار متنوع‌‌اند و انواع اين ماشين ها با مكانيزم هاي بسيار متفاوتي كار مي‌كنند. در اين راستا، مكانيزم هوپر رفت و برگشتي زاويه‌اي به عنوان يكي از بهترين مكانيزم ها براي دستگاه هاي تقسيم گر خمير شناخته شده و توسط شركت‌هاي بزرگ سازندة اين‌گونه ماشين‌آلات در دنيا -  با نام Volumetric Dough Divider -  عرضه شده‌است . اما با اين وجود، هنوز نتيجة مطلوب حاصل نشده و اگرچه، ماشين‌هايي كه با اين مكانيزم كار مي‌كنند، بر ساير دستگاه‌هاي تقسيم‌گر برتري دارند، اما باز هم نتوانسته‌اند به عنوان يك ابزار مناسب و بدون نقص مطرح شوند. ماشين‌هايي كه با مكانيزم هوپر رفت و برگشتي زاويه‌اي كار مي‌كنند، معمولاً به خاطر حساسيت و دقت در ساخت، توسط كشورهاي صنعتي مانند ژاپن، آمريكا، آلمان و برخي كشورهاي اروپايي ساخته مي‌شوند. سازندگان ديگري نيز در ساير نقاط دنيا (مانند كشور تركيه، چين و تايوان ) مشغول ساخت اين گونه ماشين‌آلات به‌صورت كپي‌برداري از نمونه‌هاي معتبر - ولي با كيفيت پايين‌تر - مي‌باشند.  بخشي‌از معايب دستگاه‌هاي خارجي ذكر شده به شرح ذيل است:

1.    قيمت دستگاه بالا بوده به‌طوري‌كه سود سرماية آن تقريباً معادل نصف دستمزد كارگر است.
2.    روغن خوراكي زيادي مصرف مي‌كند كه مقداري از اين روغن براي روغن‌كاري سطوح فلزي مرتبط با خمير و مقدار ديگري براي روغن‌كاري قطعات داخلي دستگاه استفاده مي‌شود. اين روغن خيلي زود سياه شده و بايد مرتباً عوض شود. ضمن اينكه روغن استفاده شده، ديگر قابل مصرف نبوده و بايد دور ريخته شود.
3.    سرعت دستگاه‌ غالبا 40 قطعه در دقيقه و يا كمتر است، كه اين ميزان تقريباً برابر يا كمتر از سرعت دست يك كارگر ماهر است.
4.    اين دستگاه‌ها جزئي از يك خط توليد خاص‌اند و به همين خاطر بازة كاري دستگاه از نظر وزني (حداقل و حداكثر وزن قطعات خمير) پايين است و واحدهايي كه تنوع توليد دارند نمي‌توانند براي تمام محصولات خود، از اين دستگاه‌ها استفاده كنند.
5.    جابجايي دستگاه - به خاطر سنگيني زياد – بسيار مشكل است. اين موضوع باعث دست و پا گير بودن ابزار در محيط كار شده است.
6.    ارتفاع نوارنقاله از زمين به اندازه‌اي نيست كه بتواند چانه را بر روي دستگاه رول‌كن منتقل كند چرا كه اين دستگاه‌ها براي استقرار در امتداد رول‌كن طراحي نشده‌اند. به همين خاطر بايد آن را روي يك سكو قرار دهند تا نوارنقاله به بالاي دستگاه رول‌كن برسد.
7.    هنگامي‌كه دستگاه روي سكو قرار مي‌گيرد، ارتفاع مخزن خمير زياد شده و انداختن خمير به داخل مخزن، مشكل مي‌باشد.
8.    مصرف برق دستگاه به‌خاطر وجود سيستم‌هاي مكانيكي سنگين، زياد و هزينه بَر است و معمولاً به‌وسيلة برق سه‌‌فاز راه‌اندازي مي‌شود.
9.    ابعاد دستگاه زياد بوده و سطح قابل توجهي از كارگاه را اشغال مي‌كند.
10.    تنظيمات دستگاه بسيار محدود و به سختي انجام مي‌شود ( معمولاً با تعويض تسمه ) و فقط چند حالت خاص را دربر مي‌گيرد به‌طوري‌كه در بسياري موارد نمي‌توان دستگاه را با شرايط كار تطبيق داد.
11.    نوع خمير موجود از نظر تركيبات مواد و ميزان شل ياسفت بودن آن، بايد در محدودة خاصي باشد تا دستگاه بتواند عمل چانه‌گيري را انجام دهد كه اين محدودة خاص، غالباً با خمير مورد استفاده در ايران مطابقت ندارد. بنا براين بايد نوع خمير مصرفي را - از نظر تركيبات مواد - صرفاً به خاطر كار با اين دستگاه تغيير داد كه اين امر، موجب برهم ‌خوردن روند عادي پخت و تحميل ضرر و زيان مضاعف به استفاده‌كننده مي‌شود.
12.    در دستگاه‌هاي خارجي موجود ، براي احتراز از چسپيدن خمير به قطعات، بخشي به نام آردپاش تعبيه شده‌است كه آرد را روي نوارنقاله و قطعات خمير مي‌پاشد تا به اين وسيله مانع چسپيدن خمير به نوارنقاله ‌شود. اين عمل به هيچ عنوان مورد پسند نانوايان نمي‌باشد زيرا وجود آرد در سطح خمير كيفيت نان را تا حد زيادي پايين مي‌آورد و مخلوط آرد و روغن جدا شده از دستگاه، سطح نوار نقاله را نيز آلوده مي‌كند.

نمونه‌هاي خارجي، در واقع بخشي از خط توليد تمام اتوماتيك نان در برخي از كشورهاي خارجي بوده و به همين خاطر انعطاف لازم را جهت واحدهاي توليدي داخل كشور ندارند. طراحي اين دستگاه‌ها به بيش از دو قرن پيش برمي‌گردد و از آن زمان تا امروز تغيير چنداني نكرده است.


متخصصين شركت فني مهندسي پايامكانيك آسيا - بر اساس نيازي كه در اين بخش احساس مي‌شد - گونة جديدي از دستگاه‌هاي تقسيم خمير را طراحي كرده‌اند كه عاري از كلية معايب ذكر شده بوده و نيز امتيازات منحصر به‌فردي را نسبت به تمام نمونه‌هاي خارجي دارا مي‌باشد. اگرچه اساس كار اين دستگاه نيز، استفاده از مكانيزم هوپر رفت و برگشتي زاويه‌اي است، اما تفاوت‌هاي بسياري با نمونه‌هاي فعلي بازار دارد. اين ابداع مي‌تواند خلاء موجود را پر كند و به‌عنوان يك ابزار قابل قبول و ايده‌آل مطرح و جايگزين نيروي انساني ( كارگر ) شود.

پايان بخش اول

+ نوشته شده در  سه شنبه سی و یکم فروردین 1389ساعت 23:56  توسط ابوالفضل (مدیر وبلاگ)  | 

فيلم كارخانه نان صنعتي در آمريكا

فيلمي جالب از پروسه توليد نان صنعتي در كارخانه نان صنعتي Flowers Food واقع در آمريكا.با مشاهده ي اين فيلم به عظمت سيستم توليد نان صنعتي پي خواهيد برد!

Windows Media Player


+ نوشته شده در  شنبه یکم اسفند 1388ساعت 17:57  توسط ابوالفضل (مدیر وبلاگ)  | 

دستگاه پخت نان در منزل..

Zojirushi Home Bakery Supreme Bread Machine - Home Breadmaking Machine











سایر تصاویر در ادامه مطلب...




ادامه مطلب
+ نوشته شده در  شنبه بیست و هشتم آذر 1388ساعت 15:7  توسط ابوالفضل (مدیر وبلاگ)  | 

معرفي ماشين آلات(رول كن خمير)

دستگاه رول كن خمير

با استفاده از اين دستگاه مي توان قطعات خميري خود را كه قبلا توسط دستگاه دستگاه ديوايدر تهيه كرده بوديم را به صورت رول دلخواه با قطر مورد نظر تهيه نماييم.

اين دستكاه داراي 2 غلتك با فاصله معيني مي باشد كه با عبور خمير از بين اين دو غلتك ، خمير به صورت رول شده خارج و بر روي نوار نقاله آن قرار مي گيرد.

قطعات رول شده براي تهيه انواع نان فانتزي مورد استفاده قرار مي گيرند.

+ نوشته شده در  جمعه بیست و هفتم دی 1387ساعت 17:1  توسط ابوالفضل (مدیر وبلاگ)  | 

معرفي ماشين آلات (دستگاه برش و توزین خمیر)

دستگاه برش و توزین خمی

با استفاده از اين دستگاه امكان برش و توزين خمير در اندازه هاي دلخواه براي نانوا فراهم مي گردد.اندازه قطعات خميري كه توسط اين دستگاه برش مي خورند بر اساس وزن دلخواه نانوا قابل تغيير مي باشد.

خمير آماده شده براي چانه گيري از محفظه بالايي وارد دستگاه شده و با استفاده از اهرمهاي تنظيم وزن مي توان قطعات هم وزن را در خروجي دستگاه دريافت نمود.

اين دستگاه باعث افزايش سرعت در كار شده و همچنين دقت در اندازه ي وزني قطعات را افزايش مي دهد.

+ نوشته شده در  جمعه بیست و هفتم دی 1387ساعت 16:55  توسط ابوالفضل (مدیر وبلاگ)  |